- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Running
tag
Igen, hogy csúszhat. Tavasszal kiderül, hogy áll a játék, de nagyon csodálkoznék, ha rá fél évre már megjelenés lenne. A pár héttel ezelőtti bemutatók sem azt mutatták, hogy annyira jól állnak, de ki fog derülni. Én személy szerint egy fél éves csúszást simán kinézek, ez náluk 10x nagyobb cégeknél is simán benne van a pakliban.
Az Elder Scrolls Online is csúszott vagy 4 hónapot, pedig 7 évig készült. Aztán megjelenéskor ki is derült, hogy még legalább fél évet kellett volna csúsztatni, olyan állapotban volt.
-
emmm
őstag
Én is figyelem időnként a játékot, kb. már a felajánlás időszaka óta.
Mondjuk igen, ez a PvP dolog engem sem érdekel, kifejezetten bosszantana, ha abban a kevés időben, amit erre fordítani tudnék, más játékosok is elkezdenének darálni. Nekem nincs már időm annyit játszani, de amennyi van, azt szeretném élvezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest