- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Megjelent az Infinix Note 50x 5G
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Üdvözöllek!
Nagyon kezdő vagyok itt, de nekem lenne egy érdekes tippem: az első képen azt látom, hogy a projekted külön könyvtárban van...ezzel nem is lehet (?) semmi gond, de azokban mindenhol ékezetes betűk vannak! " és ... saját dolgok ... sörfőzés " Nem lehet, hogy ezért akad el a flash? A fekete alapú képen nézd meg, alulról a 14. sort! Ott a "saját" könyvtáradat már egészen máshogyan említi: "05_saj"
Korábban találkoztam olyan játékkal, amit, ha ékezetes könyvtárba telepítettek, akkor az nem indult el, hanem kizárólag hibaüzeneteket dobott fel...ott nem segített a szimpla átnevezés! Reinstall kellett a program állományához.
Egy próbát megér! Remélem, hogy ezzel megoldódik a problémád!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- Witcher topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Óra topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest