- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Ha több analóg bemenetre van szükséged akkor az ESP-t el is felejtheted, mivel csak egyetlen egy analóg bemenete van.
De emellett érdemes belekóstolni egy ST vagy akár egy TI kontrollerbe is. Utóbbi elég jó motor control-ra kihegyezett uC-eket is kínál. A framework-öt szokni kell, viszont baromi jó a MATLAB/Simulink támogatottsága, ami lehetővé teszi, hogy egy Simulink modellből C kódot fordítson, amit egy az egybe küldhetsz is a mikrokontrollerre. Én is most kezdtem el ezzel foglalkozni, egy ilyen fejlesztőkártyával.
-
Janos250
őstag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Használd tvamos (4675) javaslatát arduino alatt is!
-
tvamos
nagyúr
válasz
DrojDtroll
üzenetére
En nagyon keveset hasznalok Arduinot, epp csak a nagyon alap dolgokat. Ha barmi tobb kell, akkor ARM-ot.
Ugy emlekszem, hogy az analog read megvarja a konverzio veget, szoval amig az ad dolgozik. Ha magad csinalod, akkor meg lehet azt csinalni, hogy elinditod a konverziot, csinalsz valami mast, majd visszamesz kiolvasni, es uj konverziot inditani.
Vagy lehet azt is csinalni, hogy megszakitasbol folyamatosan olvasod az osszes bemenetet, es amikor az analog read-et irnad, csak kiolvasod a megfelelo regisztert.
En ezeket a modszereket hasznaltam regen, az assemby korszakban, amikor meg programoztam is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold