Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Postas99
üzenetére
Jaa, így értem a dolgot.
Amikor én ezt évekkel ezelőtt vettem, akkor örültem, hogy olcsó (200€) és mindent tud. Tesztet egyáltalán nem néztem róla. Vagy másról. Egyszerűen gondoltam, olyan rossz csak nem lehet.
Minden nap nem használom, de karácsony előtt összeforrasztottam vele egy világítós karácsonyfát rengeteg leddel.
Meg összeforrasztottam egy kis csillagot is, amin csak SMD alkatrészek voltak, azon sok SMD LED-del.
Jól használhatónak tűnt. (Egy mikroszkóp kellene még nagyon.)
Ennek az állomásnak még nem az említett márka a neve. Gondolom valami korábbi modell vagy valaki felvásárolta a terveket, engedélyeket.
Én is szívesen forrasztanék JBC állomásokkal, de 4000€-t nincs kedvem kiadni azért, mert néha használatba veszem valamelyik részét.
Ami kicsit zavaró benne és nagyon megszoktam a melóhelyen, hogy ezen nincs alvó és hibernáló mód. Azt nagyon hasznosnak találom. Illetve a JBC pákahegyek és azok cserélése menet közben egy teljesen más kategória. Pont a napokban nézegettem, hogy valamit újítanék, esetleg akár használtan, de egy két eszközös JBC is 700€ és akkor arra semmilyen garancia nincs. És csak forrasztani tud, ónszívó rész nincs.
Tavaly vagy tavaly előtt sikerült 60-80€ körül beszereznem egy ónszívó állomást is, ami szintén jól működik az ára ellenére. Ez is valami noname Ez sem egy JBC, nem olyan kényelmes, de sokkal egyszerűbb egy egérgomb cseréje, mint manuális ónszívóval vagy ónharisnyával vacakolni.
Én is szeretem a jó cuccokat, de itthon nagyon mérlegelem, hogy mennyit használom és, hogy tényleg kell e az nekem vagy épp jó e az, ami van. A komoly cuccoknak komoly az áruk is.
A rengeteg tesztnek hála sokkal kevesebb pénzt tud kidobni az ember, mint korábban bármikor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Óra topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- LG OLED 65 C21 4k kitűnő állapotban
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold