- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
its_grandpa
tag
válasz
2thletme2day #21978 üzenetére
Rögtön az elején, ez így teljesen felesleges:
#ifdef __AVR__
#endif
Ennek van értelme (Adafruit lib):
#ifdef __AVR__
#include <avr/power.h> // Required for 16 MHz Adafruit Trinket
#endif
Beraktam notepad++ ba a kódot, sorszámok az alapján.
A 101-ben kiírja a soros portra az óra értékét (MyDateAndTime.Hour), ezt ellenőrizd, tényleg 23:46 ?
A strip construktornak meg kell adni a ledek számát (LEDCLOCK_COUNT) ami nálad 252.
Ebben a kódban viszont csak 216. [link]Viszont a displayNumber fv-k hívásakor az offsetBy értéke ugyanaz.
Azt gondolom hibás a ledszalag címzése de majd a WS2812 guruk megmondják, én még nem programoztam ilyet.
Annyit tudsz még megtenni, hogy a 121 void displayNumber() fv.-ben a switch elé beszúrsz egy sort és kiíratod a soros portra digitToDisplay értékét, hogy lásd melyik digitet gondolja megjeleníteni.
Az Adafruit-nak van egy rakat example kódja a githubon, tesztelheted a szalagod /ledszám, szegmensek offsetje/ (simple.ino kis módosításával).szerk: a forrás linkjét berakhattad volna
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged