- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urna
tag
válasz
razorbenke92 #21222 üzenetére
Szia!
Igazából a projekt teljes egésze kicsit nagyobb büdzsével rendelkezik de erre a részre nyugodtan egy 5-7 ezret szánnék maximum (persze ha nem lehet ennyi, hanem 10 ,akkor nem ennyimert meg kell hogy oldjam).
Igazából nem replikálni szeretném, a lényeg hogy a 27 pin-es kimenetből legyen valahogy bemenete a pi-nek. Ahogy túrtam a netet, ez volt egy nagyon szofiszikált és szalonkész megoldás rá. A megvalósítás meg amiatt volt kényelmesebb mert nem hiszem hogy ilyen méretben pcb nélkül meg tudom oldani ( a méret limitációk oka hogy be is kell férjen minden az eredeti laptop házba). Egyáltalán nem vonakodok attól hogy máskép legyen megoldva de pl sose használtam shift regisztereket, míg mondjuk ha csak a kódot kéne át/meg- írni az már kényemesebb lenne, de tök nyitott vagyok hogy megtanuljam ha arra kerül sor.
Viszont az oldal amit küldtél tényleg jól mutatja hogy kb ilyen az én leütéseim ideje is szóval ez így kiindulásnak jó.
A kérdéses hogy ha nem az eredeti megvalósítást használom akkor merre / mit olvasgassak előtte illetve hogy fogok tudni elhelyezni mindent, akár valami proto-boardon akár máshogy? -
válasz
razorbenke92 #21222 üzenetére
Miért attiny85? Én Arduino pro micro-t használtam C64 origi billentyűzet USB-sítéséhez, mert az natívan támogatja az USB HID-t. Igaz csak 16portja van, kell hozzá egy shift regiszter, hogy elég legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- HP notebook topic
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest