- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- LTE frekvenciák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
t72killer #18765 üzenetére
Én továbbra is Aliról rendelek.
Nagy előny, hogy általában futár hozza, ezért nem kell a posta sarcát külön fizetni. Ebay esetén az eladókkal állsz szemben, eléggé kiszolgáltatottan. Nekem megjönnek a dolgok. Régebben sokat rendeltem ebayról, de a mostani VÁM-os dolog ennek betett. Az Ali meg elintézi a VÁM-ot. Volt persze, ami nem teljesen úgy működött, ahogy elképzeltem, de ezt úgy tekintettem, hogy ez a "rezsi". Olyan, mint a villanyszámla. Még így is NAGYON sokkal olcsóbb, mint itthon. Mert megértem én, hogy a kereskedő munkáját is meg kell fizetni, de minek fizessek olyan munkáért, amire nekem nincs szükségem?!
Sajnos sok magyar visszaél a vásárlóvédelemmel, és azt mondja, hogy nem jött meg, és visszakéri az árát. A futárosnál a nyomkövetésnél az is látszik, hogy hány óra hány perckor kézbesítette a futár, így nem lehet bizonytalanság.
Persze mostani rendelésnél iparkodni kell, mert jön az ő ünnepük, és olyankor jó darabig a fű se nő Kínában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged