Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
t72killer
üzenetére
Én továbbra is Aliról rendelek.
Nagy előny, hogy általában futár hozza, ezért nem kell a posta sarcát külön fizetni. Ebay esetén az eladókkal állsz szemben, eléggé kiszolgáltatottan. Nekem megjönnek a dolgok. Régebben sokat rendeltem ebayról, de a mostani VÁM-os dolog ennek betett. Az Ali meg elintézi a VÁM-ot. Volt persze, ami nem teljesen úgy működött, ahogy elképzeltem, de ezt úgy tekintettem, hogy ez a "rezsi". Olyan, mint a villanyszámla. Még így is NAGYON sokkal olcsóbb, mint itthon. Mert megértem én, hogy a kereskedő munkáját is meg kell fizetni, de minek fizessek olyan munkáért, amire nekem nincs szükségem?!
Sajnos sok magyar visszaél a vásárlóvédelemmel, és azt mondja, hogy nem jött meg, és visszakéri az árát. A futárosnál a nyomkövetésnél az is látszik, hogy hány óra hány perckor kézbesítette a futár, így nem lehet bizonytalanság.
Persze mostani rendelésnél iparkodni kell, mert jön az ő ünnepük, és olyankor jó darabig a fű se nő Kínában.
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- Ambiano GT-EWM-03 kompresszoros, háztartási jégkockakészítő 150W 1.8L eladó 2 év garanciával
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold