-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Szia !
Azért nem értem a kérdésed, mert ha egy ilyen programot sikerült összehoznod ( amihez nyilván kellett a telefon oldali rész is, ami szintén nem annyira egyszerű ), akkor miért nem tudod könnyűszerrel átírni több LEDesre :-)
Első közelítésben az jutott eszembe, hogy az adatcsere legkisebb egysége a byte, aminek ugye 256 különböző állapota lehet, tehát bőven el lehet benne kódolni 4 LED állapotát.
Vagy ha mégsem, akkor egymás után küldözgetni. Van egy elválasztó karakter, pl. * , utána szépen sorban küldöd a 4 LED állapotát. Olvasáskor a * -ból tudod hol tartasz.Épp nemrég fejeztem be egy "projektet", ami 64 db LED -det vezérel Androidról. Igaz, itt csak egyirányú a kommunikáció. Ennél úgy oldottam meg, hogy minden kigyújtásnál ill. oltásnál el van küldve a LED sorszáma, és egy + vagy - karakter attól függően hogy kigyújtani v. eloltani kell-e.
Tökre ugyanaz lett, mint ebben a videóban :
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Mazda topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ford topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest