- Mobil flották
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Leírom, hátha nem dobnak ki érte.
A kód viszonylag egyszerű, ha a user benyomja az Adat_keres gombot, akkor pár változó beállítása után és a BT kapcsolat megléte esetén küld egy karaktert az Arduino -nak ami azt jelzi, hogy jöhetnek az adatok. A kapott byte -okat egy ciklussal beolvassuk és letároljuk egy listában.
Tökéletesen működik is minden, csak egy kicsit csicsázni szerettem volna, hogy sok adat esetén legyen egy folyamatjelző, hogy a user láthassa, hogy csörgedeznek az adatok. No ez nem akar működni. Pirossal kommenteztem ezt a sort. Aztán a debuggolás során már kínomban a legelső sorba írtam be egy kiíratást, és meglepő módon az is csak a While ciklus végén fut le, miután már minden adat megérkezett. Ennek az okára szeretnék valahogy rájönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest