- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
dangerzone #8854 üzenetére
Szerintem én vagyok az egyedüli itt, aki ezzel a kezdőcsomaggal indított.
Általában Ebay-es Kit-eket szoktak ajánlani töredékáron. Az egyedüli dolog ami azokban nincs benne, az az eredeti Arduino Projekt könyv, ami végigvezet az elektronikai és programozási alapokon úgy, hogy még egy 8 éves gyerek is megértse. Valamint jól illusztrált beszédes kis tutorial-ok a dobozban található alkatrészekhez.
Ha nulla elektronikai ismeretekkel vágsz bele mint én annó, akkor ez jó kiindulópont. Én nem bántam meg, megint megvenném ha elölről kéne kezdenem.
De ha megvannak a fizikai alapok (áram, feszültség, ellenállás, Ohm törvénye, soros/párhuzamos kapcsolás, stb), akkor szerintem felesleges kiadás.Mondjuk elsőre én maradnék az Uno-nál és arra épülő bevezetőknél.
De ha bevállalósabb vagy, akkor mehet az amit (#8856) aryes írt, de ott meredekebb a tanulási görbe és azt is figyelembe kell venni, hogy az 3,3V-os lap, míg az Uno 5V-os.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest