-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
dangerzone #8854 üzenetére
Szerintem én vagyok az egyedüli itt, aki ezzel a kezdőcsomaggal indított.
Általában Ebay-es Kit-eket szoktak ajánlani töredékáron. Az egyedüli dolog ami azokban nincs benne, az az eredeti Arduino Projekt könyv, ami végigvezet az elektronikai és programozási alapokon úgy, hogy még egy 8 éves gyerek is megértse. Valamint jól illusztrált beszédes kis tutorial-ok a dobozban található alkatrészekhez.
Ha nulla elektronikai ismeretekkel vágsz bele mint én annó, akkor ez jó kiindulópont. Én nem bántam meg, megint megvenném ha elölről kéne kezdenem.
De ha megvannak a fizikai alapok (áram, feszültség, ellenállás, Ohm törvénye, soros/párhuzamos kapcsolás, stb), akkor szerintem felesleges kiadás.Mondjuk elsőre én maradnék az Uno-nál és arra épülő bevezetőknél.
De ha bevállalósabb vagy, akkor mehet az amit (#8856) aryes írt, de ott meredekebb a tanulási görbe és azt is figyelembe kell venni, hogy az 3,3V-os lap, míg az Uno 5V-os.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest