Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is ezt írtam, hogy magamat idézzem: "ha ügyes vagy, két ilyennel encoderként is tudnád használni".
De igazából nincs rá szükség egy ilyen smart car-nál, mert jellemzően nem nagyon szokták a kereket kézzel forgatni, hogy az irányt fel kelljen ismerni. Ezzel az áttétellel lejtőn sem tud visszagurulni magától, legfeljebb csúszni, a kerék csúszását viszont nem lehet vele detektálni. A forgásirány meg eleve programból van szabályozva, így mindig lehet tudni, merre forog a kerék, elég csak a tényleges sebességről visszajelzést kapni (ezeknél a motoroknál nagyon véletlenszerű, hogy milyen sebességgel forog, egy sima egyenes vonalú gördüléshez is erősen szabályozni kell a meghajtást).
Janos250: írtam Neked privit.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold