Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi!

Azért, hogy legyen mára egy kis sikerélményem: egy darab résopto-ból sikerült (lyuk)kártyaolvasót csinálnom.
A majdani játék-bankkártyaolvasó projektem egyik lehetséges megoldása volt, hogy így olvasok be kártyát. Amíg megjön az nfc olvasóm, addig ezzel fogok játszani. Egy karton kártyát kell rajta kézzel végighúzni, mint régen a mágneskártyát a bolti termináloknál. A kartonba késsel lyukakat vágtam, egyelőre csak egy byte információt, de azt elég nagy biztonsággal be is tudom olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Chieftec GPS-1250C (1250W)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A majdani játék-bankkártyaolvasó projektem egyik lehetséges megoldása volt, hogy így olvasok be kártyát. Amíg megjön az nfc olvasóm, addig ezzel fogok játszani. Egy karton kártyát kell rajta kézzel végighúzni, mint régen a mágneskártyát a bolti termináloknál. A kartonba késsel lyukakat vágtam, egyelőre csak egy byte információt, de azt elég nagy biztonsággal be is tudom olvasni.
ekkold