- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Elindult a One UI 8 frissítés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adatlap nincs a forgalmazónál... [link] így néz ki lefényképezve, én nem látok lehetőséget máshol földelni, mint a bal oldali csatlakozó:
190cm magasan van minden és a kijelzőt tűnt egyszerűbbnek 1 utp kábelen előre hozni. 2x5 kábel jön fel a reléhez+multiplexethez, egy dobozba gondoltam mindent betenni: relé, multiplexer, rtc, board.
Meg tudom oldani, ha nagyon nincs más megoldás, csak be van már minden kötve (asztalon tesztelve tökéletesen ment, csak ott nem volt 240V a relén.).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest