-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
senior tag
válasz
ViZion #23064 üzenetére
Köszönöm!
Aryes:
Ezzel futottam egy jó nagy kört még tavaly nyáron, de találtam egy jó teszt és oktató videót egy srác mindent összeszedett. [Milyen folyadék kell a füstgépbe]
Füstgép a legolcsóbb 400W vagy 500W lehet a szokásos Beamz is, amit láttatok füstöt az épp már egy másik folyadékkal volt, mert eredetileg egy nagyon brutál keeveréket raktam össze, ami elfogyott a végére.
Ugye van a vaporesso- mint PG/VG dohányosoknak. Nos ez a folyadék van eredetileg a füstgépben is csak vízzel túl higítva amit a boltban veszel.. Ettől eléggé gyatra a füst, ha igazán szép füstöt akarsz akkor kell 1 Liter PG/VG 50/50%-ban, és teszel mellé valami nagyon édes ízt, vanilia, vattacukor, málna satöbbi. Ez mehet a tartályba, és nem büdös hanem édes illat fog szállni a levegőbe a füstből. A gyerekek meg elhiszik hogy a vattacukor szörny van a dobozban. Mindkettőt meg lehet rendelni valami dohányos oldalról. Az íz mehet teljesen bele a PG/VG cuccba. Itt a fantázia szab csak határt hogy akartok. DE ne vegyetek hozzá nikotint. Csak az íz kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vatera, Teszvesz topic
- Milyen házat vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Vicces képek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest