Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Postas99

senior tag

válasz ViZion #23064 üzenetére

Köszönöm!

Aryes:
    Ezzel futottam egy jó nagy kört még tavaly nyáron, de találtam egy jó teszt és oktató videót egy srác mindent összeszedett. [Milyen folyadék kell a füstgépbe]
    Füstgép a legolcsóbb 400W vagy 500W lehet a szokásos Beamz is, amit láttatok füstöt az épp már egy másik folyadékkal volt, mert eredetileg egy nagyon brutál keeveréket raktam össze, ami elfogyott a végére.
    Ugye van a vaporesso- mint PG/VG dohányosoknak. Nos ez a folyadék van eredetileg a füstgépben is csak vízzel túl higítva amit a boltban veszel.. Ettől eléggé gyatra a füst, ha igazán szép füstöt akarsz akkor kell 1 Liter PG/VG 50/50%-ban, és teszel mellé valami nagyon édes ízt, vanilia, vattacukor, málna satöbbi. Ez mehet a tartályba, és nem büdös hanem édes illat fog szállni a levegőbe a füstből. A gyerekek meg elhiszik hogy a vattacukor szörny van a dobozban. Mindkettőt meg lehet rendelni valami dohányos oldalról. Az íz mehet teljesen bele a PG/VG cuccba. Itt a fantázia szab csak határt hogy akartok. DE ne vegyetek hozzá nikotint. Csak az íz kell.

Új hozzászólás Aktív témák