- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
nem, ez nem az. Ha oda vissza akarsz kommunikálni, akkor mindegyik odalra kell venned egy adót és vevőt is. Ennek az előnye, hogy pofon egyszerű, egy jó antennával és kellő táppal akár 1 km-re is lehet vele kommunikálni. Van hozzá a VritualWire, meg a Manchester library. Mindegyikkel próbáltam és működik. Radio Head library-val is megy, de szerintem az nem jó , mert túl nagy kódot generál.
Érdemes még megnézned a nrf24l01+-t , ami transciever, szóval oda vissza tudsz vele kommunikálni majd. Ő SPI-on kommunikál az MCU-val. Maga a programozása semmivel sem bonyolultabb. Van hozzá az RF24, RF4 Network és MIRF library. Mindegyikkel próbáltam és mennek. Személy szerint a MIRF-et használom, hogy miért azt nem tudom megmondani, talán azért mert előbb próbáltam ezzel.
(#2160) junhum
Igen , lsd feljebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest