Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Igazából vállvonós, csak nem szeretnék egy többnapos kódolás, szívás, tanulás, fejtörés, és vért izzadt eredmények után - most mondok valamit - 75%-nál megakadni, hogy feltöltésnél egyszercsak szól az IDE, hogy nem fér több bele. Akkor nagyon morci lennék, lehetne kódot optimalizálni vagy átírni, vagy komplett új kütyü nagyobb flash-el, vagy feltenném a kérdést, hogy micropython-al beleférnék-e és utána azt is, hogy vajon megőrültem-e, mert nem hiszem, hogy sokkal lean-ebb lenne a végeredmény más nyelvről, mint egy C++.
No, de addig is, hogy rájöjjek, hogyan osszam fel ezt a kis kontrolleremet mekkora "particiókra", találtam egy marha jó leírást arról, mi a különbség az EEPROM és a FLASH között és megint hatalmasat tanultam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo LOQ laptop I5, Rtx2050, 16gb ram, 512 m2 ssd. Garancia.
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Bontatlan Google Pixel 10, 12GB ram 256GB rom frost/lila
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Samsung Galaxy Z Flip 7 12/512GB 2028.09.14-ig gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold