- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iGO Primo
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
its_grandpa
tag
Egy gondolat kísérlet de az is lehet, hogy megtaláltam a piaci rést
Tegyük fel villannyal fűtök, nincs gázom. Idáig be volt állítva 21 C° de változott a világ.
Van napelem a tetőn, az inverter adatait azonban csak felhőben érem el.
A villany fűtő paneleket átállítom ~ 23-24 fokra - a ház jól szigetelt - de csak akkor működnének ha a napelemek termelése elegendő ehhez, nem akarok a XYZ művektől energiát venni.
Milyen fejlesztéssel lehetne ezt szerintetek egyszerűen, üzembiztosan megoldani ?
Már látom a válaszokat, ESP32 wifi a felhőhöz, Sonoff kapcsoló a fűtőpanelre, azonban a felhő elérése web-es programozást is igényel. PHP ?, JS ? ami (nekem) nem triviális.
Abba az irányba most ne menjünk el, hogy ha november 27.-én nem süt a nap akkor majd 16 C° -ra megyek haza, még mindig jobb min a 6 számjegyű villanyszámla.
(ebből lehet tényleg érdemes lenne terméket csinálni ? )
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest