- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ton-ton
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
A fejembe vettem, hogy építek egy ipari robotot, s ezzel kapcsolatban kérdezősködnék.
Az eljépzelésem az, hogy egy raspberry kezelné a billentyűzetet, monitort, mikro SD kártyát, és kiosztaná a feladatokat két arduinonak (s fogadná is az adatokat, elakadás, letudva a feladat, stb)
Az arduino vezérelné a léptetőmotorokat (robotkar)
S igen, két egymástól független robotkar lenne.
A kérdéseim:
-Egyáltalán jó helyen járok, vagy máshol kérdezzek?
-Programozás szempontjából mi lenne az ideális? Ha jól tudom a pithon fizetős ha nem magán felhasználásra szánom (termelő munkára szeretném használni)
-Melyik raspberry alkalmas erre a feladatra? (Arduino-t tudom) Pl. több usb az egyszerű csatlakozáshoz, stb.A léptetőmotorokkal tisztában vagyok, programozás alapjaival is (php), bár nyilván tanulnom kell majd... :)
S igen, ez elég soká fog tartani mire elkészül, ezt is tudom...Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest