- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ton-ton
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
A fejembe vettem, hogy építek egy ipari robotot, s ezzel kapcsolatban kérdezősködnék.
Az eljépzelésem az, hogy egy raspberry kezelné a billentyűzetet, monitort, mikro SD kártyát, és kiosztaná a feladatokat két arduinonak (s fogadná is az adatokat, elakadás, letudva a feladat, stb)
Az arduino vezérelné a léptetőmotorokat (robotkar)
S igen, két egymástól független robotkar lenne.
A kérdéseim:
-Egyáltalán jó helyen járok, vagy máshol kérdezzek?
-Programozás szempontjából mi lenne az ideális? Ha jól tudom a pithon fizetős ha nem magán felhasználásra szánom (termelő munkára szeretném használni)
-Melyik raspberry alkalmas erre a feladatra? (Arduino-t tudom) Pl. több usb az egyszerű csatlakozáshoz, stb.A léptetőmotorokkal tisztában vagyok, programozás alapjaival is (php), bár nyilván tanulnom kell majd... :)
S igen, ez elég soká fog tartani mire elkészül, ezt is tudom...Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged