- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter65
csendes tag
-
Peter65
csendes tag
Sziasztok!
Laci4:
Igazad van, csak én nem akartam ilyen mélyen belemenni a dolog
technikai részébe.
Meg nem is volt tuti, hogy akkor ki 3, és ki 4 tűs.Hix2500:
A leírt átalakítás után kipróbálhatod a kártyáról is a venti vezérlést, de az mindíg az adott ventillátor paramétereihez van beállíta, nem biztos hogy jól fog működni. -
Peter65
csendes tag
válasz
Hix2500 #1784 üzenetére
Szia !
Épp egy ilyen, SAPPHIRE HD4870 Vapor-x kártya beszerzésén agyalok.
Használtan, kicsit félek, hogy hangos lesz a hűtése. A mostani HD4830-as hűtésével elégedett vagyok , de ez is lehetne hallkabb.
Bennem is felmerült egy AC Accelero S1 rev2 felszerelése, ezért érdekel a téma.A fiam SAPPHIRE HD4850-es kártyájára gond nélkül felraktam, több mint 1 éve.
Egy 12cm, AC ventivel, a PWM-et az alaplap CPU cooler csatijáról kapja, nem a kártyán kévő 3 tűsről . "Fullban" is tökéletesen elég, terhelés alatt együtt pörög fel a CPU coolerrel, de alap fordulaton ( akár fixen ) is elég, még húzva is.A RAM/VR hűtéshez ne tudok hozzászólni, még nincs a kezemben a kártya.
4870-el se volt még dolgom hűtésileg.
De a ventis hűtéssel az a gondod hogy a Scythe venti PWM szabályzású ( 4 tűs, pulzus kitöltés/szélesség elvén működik ), a kártyán lévő 3 tűs, meg feszültség szint szabályzáson. ( valószínűleg )
A kettő nem egészen kompatibilis ! Egész pontosan: NEM.
Az 1. képen amúgy 4 eres kábel látszik! ( Látom, hogy netről való, más gyártmány ? )
A 2. képet nem tudtam megnézni. ( No deeplinking please )
3. Az az átalakító sem megoldás, egyszerű 3 tűs Y elosztó .Érdekel mire jutottál, írd meg légyszives, had okosodjam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest