- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
válasz
WonderCSabo #1746 üzenetére
Fifa 2010-et toltam rajta, akkor 57 körül volt, csak nem hiszek a SmartDoctornak, ööö ...izé a tenyeremnek, hogy ennyire forró, miközben ennyit fokot mutat, de lehet, hogy ez is normális.
thx -
Chili7
őstag
Lecseréltem Asus Radeon HD 4830 a videokártyámon a hűtést egy S1 rev2-re és miközben az asus smart doctor 45-48°C fokot ír a gpu-ra, érintésre elég meleg. A kártya hátoldalán, ahol a mag van csak pár másodpercig tudom fogni, mert kezd sütni.
Ez normális?köszi
-
Chili7
őstag
Sziasztok!
Nekikezdtem az S1 Rev2 felszerelésének egy Asus 4830ra, és mivel teljesen kezdő vagyok a pc szerelésében, lenne néhány hülye kérdésem:
1. A gyári hűtőbordát hogy tudom leszedni a kártyáról? A csavarokat kiszedtem, a ventit leszedtem, de nem jön le.
2. A csomagban lévő 4db nagyobbik hűtőbordának hol a helye? A képen gyárilag fentlévő fekete bordák helyére kellene rakni? Esetleg maradhat a gyári?
3. A kis bordák közé nem kell paszta, csak a rajta lévő kétoldalas ragasztó?
4. GPU-ra csatlakozó réz hűtőn az a szürke trutymó marad? A 4 talp, - amin a csavarlyukak vannak - arról le kell venni a papírt?köszi
-
Chili7
őstag
Hali!
Egy asus eah 4830 as karihoz vettem egy S1 rev2-t. Az azóta a frissített kompatibilitási listán már csak turbo modullal ajánlják ehez a karihoz.
Szerintetek hűtene rendesen turbó modul nélkül is? Vagy ha nem ehez simán hozzáilleszthető utólag az a modul?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Kuponkunyeráló
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest