Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelekyle
őstag
válasz
pepe091 #5826 üzenetére
Az én elsőm nekem is tetszik
Van aki ezt nekem megszerkeszti vagy aki ezek alapján gyúr egyet vagy most hogy menjek tovább ?
__________________Semmit nem kell már tenned. Ide is beteszem a linket (bal oldali karakterről van szó), ezt a hozzászólást pedig az ON topik összefoglalójába. Ha egy arcképgyárosnak lesz ideje, akkor elkészíti.
- pepe091
[ Módosította: pepe091 ]
-
kelekyle
őstag
válasz
pepe091 #5824 üzenetére
Ejjh de randák
Köszönöm szépen. Ha az első és a második valahogy ötvözve lenne az lenne a tökéletes
Még talán ezek tetszenek: 1 2 3 (ez baromi jó, kár hogy csak ennyi látszódik belőle) 4 5 6 (ez is tetszik de túl élethű, ami nekem jó de a szabályoknak nem igazán)
-
kelekyle
őstag
Sziasztok!
Meg lett az arcképhez a jogosultság és a kérésbe már bedobtam de itt hátha tudtok még segíteni. Egy Mike Ross arcképet szeretnék és őt gondoltam alapanyagnak... Ez szerintetek jó vagy esetleg tudtok segíteni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest