- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Patrick76496 #3492 üzenetére
A végleges méretről a véleményező moderátorok döntenek.
Ez egyébként teljesen jó méretű, ennél nagyobb már nem kell (ne legyen). -
válasz
Bjørgersson #3458 üzenetére
-
válasz
Patrick76496 #3447 üzenetére
Szerintem abszolút alkalmatlan mind a négy kép. A Verdák stílusú képekkel mindig csak a baj van, ugyanis majdnem mindegyiknek rosszak az arányai.
-
-
Tessék, gyors skicc, hogy hogy nézne ki kicsiben:
-
Nem, ez azt jelenti, hogy akikkel soha, semmi gond nem volt és teljesítik a jogosultsághoz szükséges többi feltételt (800 nap és őstag vagy 2500 nap és senior tag rang, stb.), azok egyből megkapják az engedélyt.
Akinek figyelmeztetése vagy kitiltása volt a közelmúltban, az egyéni elbírálásban részesül, ami azt jelenti, hogy nem egy, hanem több moderátor dönt arról, hogy megkaphatja-e a engedélyt. -
válasz
GrooveHero #3391 üzenetére
Lefelé néz, nagyon kicsi (ha nem találod meg a nagyobb képet, akkor szinte esélytelen), szemébe lóg a haja, túl 3D-s. A jelenlegi arcképednél nem lenne jobb, ha egyáltalán valaki nekiállna átalakítani.
-
Nem nagyon látok fantáziát ebben az ekevasban*, de egy próbát lehet tenni, maximum nem sikerül.
* Wyll hívta így, de tényleg van hasonlóság.
-
(#33503) Agostino: Korábban benne volt a szabályzatban a méret, de mivel a kérvényező felhasználónak nem igazán van beleszólása ebbe és félre is vezette őket, ezért kiszedtük. Mindenki 65x65 pixeles arcképeket akart magának, holott az csak a maximális méret, amit engedélyez a motor.
Manapság is az 50x40 pixeles, vagy ehhez közeli méret a legjobb. A végleges méret belövéséhez a véleményező moderátorok adnak segítséget (legyen kisebb / lehet egy picit nagyobb), de az arcképgyárosok is segíthetnek magukon a Wyll-féle* módszerrel.* A végleges gifet mindig összehasonlítja a már meglévő arcképekkel, így elkerülhető, hogy túl nagy vagy túl kicsi legyen az új kép.
-
válasz
Peterson_ #3170 üzenetére
Ilyen esetben fel szoktuk darabolni a képet. Mivel általában a fej a lényeges, a testet le lehet kicsinyíteni.
Kivágod a fejét egy új rétegre, a háttérben lévő testét pedig átméretezed a megfelelő méretűre.
Itt most az állkapocs is elég nagy, úgyhogy a nyelvvel együtt azt is kivághatod új rétegre és tetszés szerint lekicsinyítheted. Liquify toollal kicsit egyszerűbb művelet, de az csak Photoshopban érhető el (Gimpben IWarppal lehet próbálkozni). -
Így megfelel? (Ha igen, akkor tedd be ezt a két képet az arcképszerkesztőbe véleményezésre.)
Privátot továbbra sem fogok róla küldeni, ha elkészül egy arckép.
Ha mondtad volna, hogy inkább másik forrásképet keresel, akkor nem rajzolom meg én is fölöslegesen az előző képet."onnan lettem ide küldve, úgyhogy onnantól már itt néztem" - Mert te nyúltál bele a képbe és az arcképszerkesztő topikba csak Arcképgyárosok készíthetnek arcképet. Itt, az offban bárki próbálkozhat, belenyúlhat a képbe.
feltűnhetett hogy arra nem reagáltam, mert nem láttam - Bocsánat, de elég sok kérvényező megfordul a topikban, nem szoktuk figyelni, hogy ki tűnik el csak úgy szó nélkül. -
válasz
deicide #2946 üzenetére
Ha tud valami ehhez hasonló átrajzolást csinálni, akkor jöhet akár arcképgyárosnak is az ismerősöd
:
Fényképből mi nem készítünk már, mert túl időigényes. Ha meg tudnám tanítani a többieket a gyors és egyszerű átalakításra (mert nem olyan bonyolult, ha megvannak a megfelelő eszközök hozzá), akkor talán vissza lehetne hozni ezt a fényképből átalakítós dolgot. Egyszer majd talán...
(#2948) deicide: Nagyon jó rajz, de ennél sokkal egyszerűbbre kell megcsinálni, ahogy a képen is látod. Erős, letisztult, egyszerű kontúrok, néhány kitöltő szín, minimális árnyékolás, semmi csicsa.
-
Ezek 3D-s renderelt képek, nagyjából fotó minőségűek és még ráadásul kis felbontásúak is. Fényképből és 3D-s renderelt képekből ma már nem igazán készítünk arcképet. Rajzfilmszerű, mesés forrásképek kellenek, hogy ne szenvedjenek az arcképgyárosok (néha) feleslegesen órákat a kép átalakításával.
Az arcképgyárosok kéréseiben van pár hasznos tipp.Ilyesmi képek kellenének: [link] [link] [link]
Két év alatt sokat változtak a dolgok.
-
Így nézne ki a nyúl az általam linkelt második képből:
-
válasz
KisTücsök #2833 üzenetére
Nem hibás, hanem átköltözött.
A forráskép nem a legjobb választás, teljes alakos méretben biztosan ki van zárva, de még a feje sem biztos, hogy rendesen belefér. A vérnyúl helyett szerintem jobb lenne a rajzfilmes, például EZ vagy EZ. Utóbbi talán még egész alakosban is jó lehet.
-
-
Leghamarabb kedden tudok arcképszerkesztéssel foglalkozni, addig egy kis türelmet kérek azoktól, akik rám várnak.
-
Kivételesen most volt időm és kedvem is babrálni a képpel. Próbáltam feljebb húzni kicsit a vállát, hogy látszódjon a páncélja (vagy mi a fene, én nem értek ezekhez a fantasy lényekhez), a fülbevalót eltávolítottam, így talán kicsit férfiasabb. A galléros verziót én jobbnak találom, de végül is te döntesz.
Tetszik valamelyik?
+ kicsi képjavított:
-
-
Nem, fényképből már nem készítünk arcképet, ez az igénylés szabályaiban és az arcképes topikok téma tudnivalók dobozában, de még az arcképgyárosok kéréseiben is le van írva.
Azzal, hogy a kérvényező nem olvassa el ezeket azt éri el, hogy:
-morcosakszomorúak lesznek az arcképgyárosok,
-morcosakszomorúak lesznek a moderátorok is (tényleg, nagyon),
- törlésre kerül a hozzászólása az arcképszerkesztő topikból,
- ha továbbra is olyan kérdéseket tesz fel, amiből az derül ki, hogy még mindig nem olvasta el a linkelt írásokat, akkor pár hetes, esetleg hónapos eltiltást kap az arcképes topikoktól.Lehet választani a már elkészült, szabad arcképek közül is, de ezt is csak akkor javaslom, ha már átolvasta a kérvényező legalább az igénylés szabályait.
Kérünk téged és a kérvényezőket, olvassatok!
-
Ha még kell valakinek:
-
válasz
#01696768 #2292 üzenetére
Valóban van Dee Dee, de az egy szabad arckép (amint látod, nincs mellette felhasználónév), tehát a karakter és az arckép is szabad.
Természetesen az általad linkelt képből is el lehet készíteni az arcképet. Ha jogosult leszel és megkapod az engedélyt, akkor az arcképgyárosok segítenek elkészíteni a kívánt képből az avatart.
-
válasz
-Faceless- #2237 üzenetére
Akár jó is lehet, de rajzfilmszerű legyen a rajz.
244 nap kell a 800-hoz, de a 800 nap mellé őstag rang is szükséges, erre is figyelni kell.
-
-
-
válasz
viperabácsi #2031 üzenetére
Rendben, köszi, a visszajelzéseitek alapján megpróbálunk javítani a helyzeten (ha lehet).
vond: Két külön karakter, szerintem belefér.
-
válasz
viperabácsi #2026 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy anno direkt azért lett kivéve a harmadik, arckép request nevű topik, hogy minél kevesebb lépésből megkaphassa a kérvényező az áhított arcképét. A két lépés mindenképpen marad (első a jogosultság, második az arcképszerkesztés), harmadik kötelező topikot nem vezetünk be.
Képet linkelni nagyon egyszerű, ki kell másolni a kép url címét és a Link gombra (nem a Kép gombra!) rányomva beilleszteni. A Prohardver! - abszolút kezdőknek összefoglalójában és a súgóban is lehet ehhez segítséget találni.
Ha a PH képtárba töltesz fel képet és azt szeretnéd belinkelni, akkor A kép elérhetősége alatti linket megnyitod egy új fülön, kimásolod az urlt, majd a hozzászólásba a Link gombbal belinkeled.
Senior és őstagoktól el szoktuk várni, hogy ezekkel az alapvető dolgokkal tisztában vannak és magabiztosan tudják kezelni az oldalt. Ha valakinek nem megy, az se csüggedjen, lehet gyakorolni a Próba topikban, vagy meg lehet kérdezni a fent említett topikban is, esetleg privátban egy másik fórumtagtól. Én sem harapom le senki fejét, ha privátban megkeres hasonló kérdéssel.Rajz és rajz között is rengeteg különbség van, igyekszünk majd kibővíteni a megfelelő és nem megfelelő forrásképek listáját az arcképgyárosok kérései című írásban.
-
Srácok!
Közérdekű, úgyhogy bárki válaszolhat, akinek már van arcképe, vagy aki még csak most szeretne.
Szerintetek hogyan lehetne egyértelműbbé, gördülékenyebbé tenni ezt az egész folyamatot?
Minden le van írva az igénylés szabályaiban.
Nem elég egyértelmű az írás és szerintetek ki kellene bővíteni? Esetlegkicsitlusták vagytok olvasni? Utóbbiról sajnos nem tehetünk, valahogy közölni kell veletek az információt.Nagyítható képek:
Bal oldalon a hosszú, részletes leírás, középen ennek kicsivel rövidített változata, a harmadik pedig a mostani szabályzat. Van egyáltalán igény a hosszabb, szájbarágósabb útmutatóra, vagy hagyjuk az egészet a fenébe, mert úgysem fogjátok elolvasni, akárhogy is emeljük ki?
-
válasz
viperabácsi #1987 üzenetére
Tessék:
Ha tetszik, akkor ezeket kell bemutatni és véleményeztetni az arcképszerkesztőben.
-
válasz
seederking #1990 üzenetére
Csak és kizárólag akkor, ha véleményezteted a képet az arcképszerkesztő topikban. Két moderátor véleményezi, lepecsételi és ezek után pár napon belül be lesz állítva. Utána már csak örülni kell és megnevezni.
Tehát írsz egy hozzászólást oda valami hasonló tartalommal (mindegyik elkészült arckép be legyen szúrva, ne linkelve!):
Sziasztok!
Elkészült az arcképem, nekem tetszik, szeretném véleményeztetni.
-
válasz
viperabácsi #1985 üzenetére
Már elkezdtem azt átalakítani, úgyhogy kérlek ne variáld meg.
-
válasz
seederking #1975 üzenetére
No, kérlek szépen, erre futotta:
Két különböző méret, hogy a véleményező moderátorok választhassanak majd közülük.
-
válasz
seederking #1971 üzenetére
Sajnos nem tudom kitalálni, hogy milyen vállat szeretnél és hogy hogy nézzen ki a "kerek" fejrész.
Adok egy képet, ezen próbáld meg berajzolni, amit szeretnél. -
válasz
seederking #1963 üzenetére
Ebből a képből kb. ezt lehetne kihozni:
Még ha tetszene is, akkor sem jó, mert csak úgy "lóg a levegőben", nincs válla.
Mindenképpen ki kellene egészíteni, hogy használható, elfogadható avatart kapjunk.Példa:
-
válasz
seederking #1960 üzenetére
Amit te szeretnél, hogy még szárnya is legyen az arcképnek, az itt nem kivitelezhető.
Fej plusz váll még belefér, ezt kell szem előtt tartani és mindenképpen rajzosnak, rajzfilmszerűnek kell lennie (már a forrásképnek is). -
Úgy érti, hogy ennek a képnek a nagyobb méretű verziója kellene, hogy lehessen rajta javítani. Gondolom úgy készítetted, hogy megrajzoltad ceruzával, beszkennelted (vagy lefotóztad) képszerkesztővel manipuláltad. A manipulált, nagyfelbontású képre lenne szükség(ünk).
-
Mila Kunis:
-
válasz
Jeannie #1593 üzenetére
Milyen jó lenne, ha mindig így menne a dolog. Hoz a kérvényező egy jó forrásképet, az arcképgyáros megfaragja, a kérvényezőnek tetszik, nem matat vele, nem módosítgatja, leokézza mi meg beállítjuk. Aztán meg is nevezi és megtalálja az OFF topikot is, hogy megköszönje.
Köszönöm, köszönjük!
-
válasz
quailstorm #1539 üzenetére
Használd egészséggel!
Mém, az utóbbi időben ketten-hárman is ezt szerették volna, de mind el lett utasítva.
-
OFF:
Összegyűjtöttem én is, nagyjából időrendi sorrendben vannak. 2009 elején kezdtem besegíteni, év végéig 128 darabot gyártottam le.Fénykép átalakítására is van már egy viszonylag gyors módszerem, amit terveim szerint majd egy Logoutos írásban bemutatok (ezzel már nagyon régóta "tartozom").
-
-
válasz
freelanced #1365 üzenetére
Akkor ezek szerint nem olvastad el sem az igénylés szabályait, sem az arcképgyárosok kéréseit, sem a kereső súgóját.
Utóbbi oldalon elég részletesen le van írva minden a Kibővített szabályzat résznél. Egyedül a "Megnevezni most már az Arcképszerkesztő topikban kell!" nem érvényes még.
-
válasz
Bjørgersson #1336 üzenetére
Ez volt régen (tulajdonképpen még most is az) a képszerkesztés topik, ahol ilyeneket is megcsináltak a vállalkozó kedvű egyének.
Dobj egy privátot, talán meg tudom oldani.
-
Az arcképeket az arcképgyárosok készítik, ez a bevett menete a dolgoknak.
Annyit kell tenned, hogy elolvasod az igénylés szabályait, az arcképgyárosok kéréseit, megnézed, hogy szabad-e még az a karkater, amit kinéztél magadnak, majd ha mindent értesz és a kép is jó, akkor megszekesztteted az arcépet az Arcképszerkesztő topikban. -
válasz
LaptopSystem #1251 üzenetére
Igen, jó lenne, ha te is megneveznéd.
-
Használjátok egészséggel és jó sokáig az új arcképeteket!
execute93: Nem itt kell megnevezni, hanem a Téma összefoglalóban linkelt topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest