- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
Elolvastam az első hsz-t (tudom, közelében nem vagyok, nem is leszek soha, de érdekelt).
Találtam pár hibát:
- 600 napja reggelt nick és minimum őstag rang, de azután sem jár automatikusan (notórius offolók gondolkozzanak mielőtt kérnek) és a Modok
egyetértenek a döntésben
Itt a sortörést ki kéne venni, mert elsőre olyan, mintha a modoknak járna még automatikusan az arckép.(ami nagyrészt igaz is, de a köv. sor módosítja a mondat értelmét)
- Elsőként álljon itt Parci hozzászólása: [link]
Ezt akárhogy nézem, eléggé az adatlapjának tűnik
- ne legyen vita arról, hogy xy miért kapta meg, pedig még csak őstag, senior tag... tessék elfogadni, és arra törekedni, hogy értelmes, konstruktív hozzászólásokkal váljunk hasznos tagjaivá a fórumnak;
Mivel már elég őstagnak lenni, ez törölhető.
Javitottam, viszont mostantol kezdve megkernek mindenkit, hogy az egyeb ilyen iranyu eszreveteleit /pl. ha rossz egy link, vagy valamilyen fogalmazasbeli ellentmondast talal/, akkor azt semmikepp se ebbe a topicba tuntesse fel, hanem tegye azt a Moderatort keresek! c. temakorben! Ezt a hsz-t meg ma ejfeleig torolni fogom. Koszi - tiv
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macska topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 GPS 46mm Black - Új, bontatlan, 3 év gari, akár beszámítással
- Nitro AN517-55 17.3" QHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Asus PRIME B360M-A + Intel Core i7 9700 + 2x8Gb DDR4 2666Mhz./Garancia/
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MinisForum HM80 mini PC - Ryzen 7 4800 / 16GB / 512 GB SSD / Win 11
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest