- Fórumok
- PROHARDVER! interaktív
- ARCKÉP REQUEST archívum
- (téma lezárva)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Microsoft Rewards
- Google Pixel topik
-
2000 - 1901
3632 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
yakuza.tora
addikt
Tisztelt Moderátorok!
Ha nincs ellene kifogásotok, az alábbi avatarral szeretném élni hátralévő életemet itt a PH!-n!

Köszönettel:
yakuza.toraAlléz Olympique de Marseille! -
trassher
addikt
Tisztelt Moderátorok!
A következő arcképet szeretném egyéni avatarként ha ez lehetséges.

Hatalmas respect Agostino-nak az avatar elkészítéséért.
Redmi Note 7 -
Laraxior
titán
Akkor módosítanám az avatarom, megfogadva Pompi tanácsát

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel." -
Pompi
nagyúr
-
Laraxior
titán
Tisztelt Moderátorok!
Amennyiben lehetőség adódik, szeretnék a pH! plasztikai kése alá feküdni,és egy új arccal továbbfolytatni a pályafutásom....ha érdemesnek találtok erre a megtiszteltetésre.
Az avatar amit kérvényeznék:

Köszönet érte Agostinonak, amiért fáradozott szerény kérésemmel.
Köszönettel: Laraxior
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel." -
Enjoy
addikt
Tisztelt Moderátorok!
Amennyiben nincs ellene kigogásotok, szeretném kérni az alábbi Avatart:

Az avatar elkészítése Jag kolléga érdeme, akinek itt is köszönet a fáradozásaiért
Üdvözlettel:
Enjoy► més que un club ◄ -
Yaye
őstag
T modok,
Rézgróf fórumtárs avatarjának előző hsz-ekben fölmerült méretproblémáját orvoslandó kicsit még hegesztettem rajta, előállítva egy szigorúan 50px-nél nem nagyobb változatot, remélem így már nem merül föl ellene kifogás:

-
nygma
addikt
Tisztelt Nagybetűsök!
Ha nincs kifogás ellene(m) kérvényezném a következő avatart:

Előre is köszönöm.

-
bim
veterán
Tisztelt Moderátorok!
Ha úgy itélitek meg hogy használhatok egyéni arcképet és megfelel a PH! követelményeinek akkor szeretném ezt az avatart használni:

Előre is köszönöm a kedvező elbirálást.

szerk:Majd el felejtettem hogy Yooha érdeme a kép.Hála érte neki!!!

-
Rez_Grof
őstag
Tisztelt Moderátorok!
Ezen képet szeretném kérni egyéni arcképnek:
, 
Köszönettel:
Rez_GrofA bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station.... -
-conrad-
addikt
Tisztelt Vezetőség.

Szeretnék egyéni avatarhoz jutni, amennyiben megfelelek a követelményeknek, és Ti is úgy gondoljátok.
A kiválasztott avatar:
, 
Köszönet az elkészítésében Agostino kollégának.
-
Pompi
nagyúr
Értékeljük a köszönetnyilvánításokat és gratulációkat, de a topicot kicsit kitakarítottam.
Feel Good Inc. -
LucifeI2
őstag
Kedves Moderátorok!
Szeretnék én is egy új arcképet kérni, ha nincs ellene kifogásotok.
Ez lenne az:

Az arcképért köszönet Agostinonak!
-
Bash
őstag
22 sikeres műtéten vagyunk túl a mai napon:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Most kimaradtak:Picco

Azt javasoljuk a képen még dolgozzanak egy kicsit, recések a szélei.Sirandrish

Kétszer is ki kellett tiltani az elmúlt néhány hónapban, nem érdemli meg.http://bashtravel.com/ -
C4mp3r
addikt
Tisztelt Moderátorok!
Amennyiben megérdemlem és a képeket is megfelelőnek találjátok, úgy ezeket szeretném kérni arcképnek.:

A képekért köszönet Agostinonak!
Előre is köszönöm!
-
mad1
veterán
-
helkis
veterán
üdv!
engem is utólért az újarc-láz, ha minden paraméter megfelelő a döntésnél, szeretném kérni a következő arcképet, amit Jag fórumtársnak köszönhetek!
, 
előre is köszi!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org -
Rhino666
addikt
Tisztelt Moderátorok!
Beleegyezéseteket szeretném kérni, hogy Agostino remekművei viríthassanak mostani avatarom helyén.

, 
Köszönettel:
Rhino666PROfessional Highly Available ReDundant VERsion -
Picco
addikt
Kedves Moderatorok!
Ha nincs ellene(m) kifogasotok akkor szeretnek en is uj arckepet kerni.

Ez a ket kep Jag munkassagat dicseri, koszonom szepen tovabba Agostino-nak es Hasek-nek akik szinten segitettek es mindenki masnak is aki velemenyt mondott rola.
Szep napot: Picco
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo -
localhost
Közösségépítő
Kedves nagyhatalmúak, kissé megváltoztam és megváltoznék!
Ez a kép jobban hasonlít mostani Önmagamra:
Bólintsatok rám, kérem!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1 -
nemma
addikt
Kedves PH-s mindenki!
Szeretném a mostani avataromat lecserélni, remélem semmi kifogásotok nem lesz ellene!
Tudom, pont ma vagyok 600napos, de gondtolam úgyis beletelik még egy kis időbe, míg megkapom
Itt a kép, hatalmas köszönet érte Agostino fórumtársnak!

-
Macilaci457
őstag
Kedves Házigazdák, a következő képeket szeretném avatarnak, ha megfelelnek.

Hálás köszönet!
-
tiv83us
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
-
rii
nagyúr
Jelzem, plazer engem is megtalált privátban, hogy csáljak'neki arcképet. re-PM-ben mondtam neki, hogy megkeresését jelzem itt is, mivel az ilyen kérésekre ott van a http://itcafe.hu/tema/arckep_szerkeszto/friss.html
jelen post törölhető, ha úgy látja egy MOD, vagy HÁZIGAZDA.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg -
Macka
veterán
-
rii
nagyúr
-
FefeeX
veterán
-
Loretto
veterán
-
FefeeX
veterán
Tisztelt Modik és Házigazdik!
Amennyiben nincs ellene kigogásotok, szeretném kérni az alábbi Avatart:

Nem mellékesen köszönöm az elkészítésben segédkező Agostino gyors és tökéletes munkáját.

Nagyon nagy köszönettel:
FefeeX -
eziskamu
addikt
-
Játékos
addikt
Szép napot az Uraknak!
Remélem, jól viselkedtem, és kiérdemeltem, hogy a következő avatart használjam:

Előre is köszönöm.
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég... -
Bubu79
addikt
Tisztelt Nagybetűsök

Amennyiben Ti is úgy gondoljátok, szeretném kérni ezt az arcképet szerény személyem számára:

Melynek elkészítéséért hatalmas köszönet illeti RoyalFlush kollégát, aki az első verzión fáradozott - sajnos az alapanyag minősége miatt hiábavalóan, valamint (Bundás) és BLiNk3r kollégát, akik ezt a verziót faragták PH! kompatibilissé

És persze köszönet illeti mindazokat is, akik véleményükkel hozzájárultak a mű elkészüléséhez
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast -
Nyugdíjas
nagyúr
Tisztelt Moderátorok/Házigazdák!
Akkor jönnék megint.

Nemtudom következő körben lehetek-e,de ugye a múltkor technikailag nem felelt meg a kérvényezett kép.
Szintén Agostino kolléga keze munkáját dicséri ez is. Remélem ezúttal megfelelek minden kivánalomnak.
Tehát,ha lehetséges, a következő "körben" ezt a képet szeretném kérni:

Köszönöm előre is

mod.: Természetesen ezúttal is nagy köszönet Agostino-nak a fáradozásáért
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba." -
Sirandrish
legenda
Jahj..most szóltak hogy az a Kép 60X60 és nem biiztos hogy az ugy jó..
Itt egy kisebb ha esetleg az lenne a probléma hogy az nagy

a kiskép marad

Bocsi a hsz-ért csak a modidő már rég lejárt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát.... -
Sirandrish
legenda
Tisztelt Moderátorok/Házigazdik!!!

Látom lassan leül a por így az lenne a Kérdésem hogy van-e rá mód hogy a Nevem felett láthassam e képet a következő avatarosztástól?

Illetve van-e valami a rovásomon ami ezt nem teszi lehetővé?
Válaszotokat előre is köszönöm!
A Képért Nagyon nagy Köszönet Jag Kollegának!!!!

És persze Cathfaern-nek és a többieknek akik véleményezték a képet!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát.... -
Jag
senior tag
-
Hasek
Közösségépítő
Nos bár azt kértem, hogy ne írd ki a nevem ha ilyen eszközökhöz folyamodsz, de én mégis úgy vélem, hogy úgy a legkorrektebb ha leírom az egész történetet, csak azért hogy a többiek is értsék hogy milyen folyamatok árán is történt ez az egész.
Történet:
Plazer kolléga felkeresett privátban azzal a kéréssel, hogy ebből készítsek neki avatart. Ez az esemény ekkor történt pontosan: 2008-04-13 21:17:35
Én mondtam hogy jó megcsinálom neki, csak a türelmét szeretném kérni. 3 nappal késöbb el is készítettem abból az alapanyagból ezt a párt:

Pontosan ekkor küldtem el a kész verziót priviben: 2008-04-16 13:56:00
Ez után tévedtem be a szerkeztő topicba, ahol láttam hogy Sirandrish kollega is ezt a képet kéri. A UPolás időpontja: 2008-04-16 10:02:47 és a kérés időpontja: 2008-04-12 08:29:50. Itt már gyanítottam hogy ebből gondok lesznek. Ezt követően még küldözgetett privátokat, hogy csináljam meg a kicsit(amit már korábban megcsináltam) meg fordítsam meg. Ekkor én írtam privit Plazernek: Most felhatalmazom magam, hogy közzétegyem az általam írt privát üzenetet:
De lenne egy kérdésem. Ugye nem azt akarod tervezni, hogy a Jag által készített képet, és ezt a kicsit összevegyíted, majd belinkeled a requestbe? Már csak azért mert én ahhoz akkor nem adnám a nevem egyrészt, ugyanis azt a másik képet nem én készítettem, másrészt nem tartom korrektnek azt, hogy felhasználod a más által készítette avatart az ő beleegyezése nélkül, ráadásúl nem is neked készíti konkrétan, és legfőkepp erről nem kérdezted meg. Csak ennyi lenne. Ha tévedek elnézésedet kérem, de a Szerkeztős topicban zajló folyamatokból, és az előző privieidből ezt szűröm le, lehet hogy tévesen, de jobb félni.
Úgy látszik nem tévedtem. Ő azt felelte nagyjából, hogy megfogja kérdezni az érintetteket az ügy érdekében, azonban úgy látom, hogy ez elmaradt.
Egyszóval én kérek elnézést a kellemetlenségért mindenkitől! Én csak segíteni szerettem volna, és eszem ágában sem volt kitolni bárkivel is...
Üdv. H -
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Plazer
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
-
Plazer
őstag
Átalakitottam amit Te csináltattál és kis képet is készitettem hozzá.
Gyorsabb voltam. Modik eldöntik,hogy Te kapod vagy én,de nem tudom ilyenkor mi az eljárás. Mert ugye akkor is én tettem be hamarabb és nekem van meg a kis kép hozzá.
Plazer -
Pompi
nagyúr
Ne is haragudj, de ez egy minősíthetetlen kérés! Nem találok szavakat (amik tűrik a "nyomdafestéket").
Nem nagyon tudom elképzelni, hogy nem voltál tudatában annak, hogy nem neked készült a kép. Ennek fényében nem, hogy ezt a képed, de semmilyen egyedi képet nem látnék szívesen a neved fölött!Feel Good Inc. -
Sirandrish
legenda
hééé nem zavar hogy ezt én csináltattam magamnak és még véletlenül se neked!!!!
MODIK PLIZ ne engedélyezzétek mert ezt Én kértem!!!!
ITT meg is lehet tekinteni hogy ezt én csináltattam...
Plazer
őstag
Tisztelt MODERÁTOROK / HÁZIGAZDÁK!
Kérvényezném a következő arcképet: Nagy változat:

Kis változat:
(minimálisan eltér a nagytól,de csak igy lehetett megszerkeszteni)Amennyiben nincs ellenvetés szeretném őket kérni.
Plazer -
ttower
aktív tag

moongoose képét erre le lehetne cserélni? az eredetin a jobb karja alatt van egy fehér pixel.It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes. -
Tibiajax
nagyúr
Kedves Modik,
Turpit szeretném kérni avatarnak, eldöntitek majd, hogy megérdemlem-e.

(a kép elkészítéséért köszönet Dronez és Bundás kollegának)
-
Hold
őstag
Üdv az Uraknak, kézcsókom a Hölgyeknek
Szeretnék egyéni avatart
Ők lennének azok

Köszönet Jag mesternek hogy elkészítette őket
Üdv HoldAz élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!! -
Peet210
őstag
Üdv mindenkinek.
Kérelmezni szeretném egyéni arckép használatát.
A képek:

A képekért köszönet BLiNk3r fórumtársnak.
Köszönöm.
Today's record, is tomorrow's motivation -
ádyz
addikt
Sziasztok.
Ezt a képet szeretném:
,
Köszönet érte Agostinonak.
Sajnos az előző hsz.-eimet rossz helyre postoltam, kérlek azokat ne vegyétek figyelembe!
-
Eagle16
addikt
-
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Enyéni avatarnak ezt a sasmadarat szeretném kérni: (amennyiben lehetséges)

Nagy köszönet jár érte Agostino-nak, illetve a többi fórumtársnak, akik véleményezték a képeket
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿ -
RoyalFlush
őstag
Tisztelt Moderátorok és Házigazdák!
Az alábbi egyedi arcképet (Shadow-t) szeretném beállíttatni magamnak a következő avatar osztás alkalmával, amennyiben lehetséges:

Előre is köszönöm!
Köszönet a kitartó munkájáért Agostino fórumtársnak, valamint a többieknek, hogy folyamatosan alkotott véleményükkel segítettek szebbé és tetszetősebbé varázsolni ezt a fekete sünit
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein -
raczger
őstag
nem a balkánon vagyunk... tudod mennyire nem szeretik az emberek mástól a türelmetlenséget? ők még szívességet is tesznek azzal a fórumozóknak, hogy egy bizonyos idő után, kérhetnek avatart maguknak, megaztán, ha jól sejtem Panther-nak sem ez a főállása (igazából nemtudom, hogy ő kap-e ezért pénzt, de véleményem szerint, ha kap is, nemhinném, hogy sokat), tehát, ha valakit, naponta 5 különböző időpontban felkeresnének, hogy légyszi, rakd már be ezt az avatart, úgy is csak 2 percedbe kerül. Valóban két perc, csak előtte még ezt kell kikeresni, meg azt kell megcsinálni, meg jó-e, leellenőrizni, tehát abból a 2 percből többszöröse lesz, és ez csak egyetlen egy képnél, tehát ha ezt többször meg kell csinálnia, az 3 nap után már hihetetlen idegesítő... sokkal egyszerűbb tényleg 2-3 hétig gyűjtögetni ezeket, közben moderátorok megszavazzák, stb... és egyszerre több képpel fordulnak oda a bizonyos személyhez, és egyébként én azt kívánom neked, hogy olyan türelmetlen emberek vegyenek majd körül, mint amilyen te vagy, meglátod, idegileg sokszor kikészülnél!
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4 -
poffsoft
veterán
-
Eagl3
veterán
Tanács képpen, előbb gondolkodj aztán írj. Így sosem lesz avatarod...
-
rolko
őstag
-
ádyz
addikt
-
Cathfaern
nagyúr
Aktív témák
-
2000 - 1901
3632 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PROHARDVER! interaktív
- ARCKÉP REQUEST archívum
- (téma lezárva)
Hirdetés
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kutya topik
- Opel topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkor kértem legelősször 2007-09-23 , barátok közt is több mint fél év, és úgy tudtam hogy 60-nap az elévülés.....