Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
angel1208
újonc
válasz
daninet #6584 üzenetére
Köszi, aranyos vagy. Megnéztem, lementettem, majd ha lesz időm lépésről lépésre megpróbálom. Most így hogy nem tudok egy nap alatt látványtervet produkálni, úgy tűnik nem is annyira sürgős. Sőt, remélem nem is kell-de nem adom fel-csak épp magamnak fogom megcsinálni. Gondolom ugyanez a módszer jó lesz arra a "díszívre" is a tető szélénél, mert az a nagyobb gond. Másik problémám is van: kovácsoltvas díszkorlát, íves szélső elemekkel, mindenféle vicik-vacakkal. Egy kis vacak toldalékrész ennyi problémával. Ráadásul ronda is! Azt hittem ha szétszedek egy egyenes korlátot, akkor annak az elemeit módosítani tudom. De szét sem tudtam szedni
No de ezt csak megemlítettem, hátha mási is keresett már ilyen tárgyat és úgy járt mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest