- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
qisqaqas
üzenetére
Nálam hasonló volt a helyzet. Minimális linux tudással elhatároztam, hogy én akkor is Arch-ot teszek fel!
Kinyomtattam 100+ oldalnyi Arch dokumentációt, aztán nekiestem, hegesztettem napokig, majd összeállt a rendszer. Viszont egy átlagos kezdő szerintem nem ilyen.
Egyébként egyetértek. -
Istju
senior tag
válasz
qisqaqas
üzenetére
Szia. Az Arch azoknak való, akik hajlandóak megismerni a rendszer felépítését, működését. Van amikor egy kezdő sokkal bebefogadóképessebb, mint egy haladó. Az Arch linux filozófiája egy rendszerközeli adminisztrációt feltételez. Nem kell más hozzá, csak nyitott szellem. A kezdőknek épp a legendás arch wiki miatt ajánlanám a rendszert.
-
_Dumber_
őstag
válasz
qisqaqas
üzenetére
Modjuk 0 tudással ne az archwiki alapján rakja fel

Ezeket viszont kipróbálhatja:
Antergos (full arch)
Manjaro (arch +saját repoval)A blogomban olvasható a különbség
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kinyomtattam 100+ oldalnyi Arch dokumentációt, aztán nekiestem, hegesztettem napokig, majd összeállt a rendszer. Viszont egy átlagos kezdő szerintem nem ilyen.

BoB