-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #7727 üzenetére
Ez igaz, hogy felesleges csak ehhez feltenni még egy programot, de az imagemagick hasznos egyébként is, mivel nem csak képforgatásra lehet használni, hanem bármilyen tömeges átméretezésre, konvertálásra, képmegjelenítésre, fontok megjelenítésére is, akár még pdf-et is konvertál, tehát egy elég univerzális eszköz, szinte bármit visz, ami nem hang vagy nem videó. Így én mindig felteszem, nyilván ez nem kötelező, egyéni döntés eredménye.
@sati: próbáld így:
for_window [title="feh"] floating enableEzt a swayimg-t még nem próbáltam, de egy elég szög egyszerű valaminek tűnik. Igényfüggő, hogy elég-e valakinek, már így ránézésre leszűröm ezt.
Rég nem swayeztem, már pár hónapja, mert az új gépre még nem tettem fel. Most újra X.org-os WM-eket próbálok, amiket régen nem próbáltam. De lehet visszatérek Sway-re, mivel az jobban bevált, de a Waylanddel az a baj, hogy kevés használható WM van rá, Sway, Weston, és kifújt. Vannak még waylandes WM-ek, de azok nagyon kísérleti, proof of concept állapotban vannak, és nem sok mindenre használhatók. Míg X.org-ra van egy rakat érdekes WM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest