-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
spammer #3043 üzenetére
Megnéztem:
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation Mobile 4 Series Chipset Integrated Graphics Controller (rev 07), de ez a teszt gép, másik gépen egy újabb intel hd graphics van/lesz (ValleyView Gen7) (ha felmegy rá az árcs)
Mindegy is, legyilkoltam a Slimet (úgyis auto loginolni fogok, akkor meg minek), így működik a Plymouth, bár így a splash után látszik a konzol (auto login és auto startx esetén is), szóval nem dob egyből desktopra. Sebaj, ez legyen a legnagyobb probléma.
Más: Suspendre látom van "beépített" parancs (systemctl suspend), én meg eddig a pm-utils csomagot használtam. Ahogy nézem a wikit, pm-suspend esetén egyszerűbb scriptet futtatni, elég egy sima bash script, ellentétben a systemctl suspenddel, ahol kell .service fájlt is kreálni hozzá. Gondolom megéri a "beépített" megoldásnál maradni, főleg ha csak 1-1 scriptről van szó (ahhoz nem nagy meló megcsinálni a service fájlt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vatera, Teszvesz topic
- Milyen házat vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Vicces képek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest