Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Nem tudom megnyitni, mire hazajöttem már nem is látom az aktuális folyamatok között, tehát nem is fut. szerintem ezt visszaveszem Egyébként ugyan így nem lehet megnyitni a Dropboxot sem, hiába kattintgatok az ikonjára. Nem nyit meg semmit, visszadob a desktopra.
_Dumber_: köszönöm a választ, akkor csak ez a két apró hiba van.
-
Fritz Teufel
addikt
Köszi a válaszokat, megyek angolozni. Ha hazaérek, megpróbálkozom elővarázsolni. Fut és gondolom teszi a dolgát, de például a beállításaihoz sem férek hozzá így. Ha nem tudom előhalászni, akkor leszedem és keresek valami mást. Nem ragaszkodom a Nod-hoz, csak ne látszatalkalmazás legyen a víruskergető.
Az is feltűnt nekem, hogy mióta feltelítettem, egyetlen frissítést nem jött. Több alkalmazás is korábbi verzió. Ez így normális? Milyen konténereket állítsak be? Már ha érdemes egyáltalán.
Feladatkezelő: szépen teszi a dolgát. Tökéletes kiegészítés, ezt hiányoltam az Uborkán. Persze, csak fel kellett volna tenni, ha tudtam volna, hogy létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Fitbit Versa 4 okos óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
BoB