Hirdetés
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Honor 50 - apám nevében
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
growler
üzenetére
Szép napot neked mindenkinek,bocsánat hogy most tudok válaszolni,elolvastam a segítségedet,amit hálásam megköszönök most.
Ó értelek amit éppen most mondsaz:Ó most jútott az eszembe hogy nagyon ismerös a flatpak miért: LinuxMintet 2016 -ban tudtam elöször jól is használni.
Értelek mostmár küszönöm a segítségedet fevílágositásodat,nagyon is hálásan.9051 vargalex 9052 baloo nektek is köszönöm a segítségeteket és a sok jól érthetö válaszotokat.
A kérdésem számomra fóntos és becsűletből gondoltm illik negkérdezem és az lenne,válaszataitokat le menthetem e sajátrészemre,mint emlékeztetődokumentumumnak.
Köszönök mindet várom a véleményeteket a menthetem e a témára,ha időtők is majd ezt engedi,most lépek.
Üdv:István
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- SUSE Linux
- iPhone topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB