Hirdetés
- Magisk
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Gnome-ot használok és egy ideje azt vettem észre, hogy az ext filerendszerű (xfs-t, stb. nem néztem) usb tárolókat (pendrive-ot és microSD kártyát próbáltam USB-s olvasóban) nem mountolja automatikusan a rendszer a /run/media/username alá. Ugyanakkor a Nautilusban látszik az eszköz és rákattintva megtörténik a mount.
A fat32 partíciót automatikusan mountolja (ha egy eszközön van fat32 és pl. ext4 is, akkor a fat32-t automatikusan mountolja, az ext4-et nem).
Mitől lehet ez a változás? Nem user függő a dolog, mert létrehoztam egy új usert, nála is pontosan így működik. Elvileg a Gnome alapból biztosít egy udisks wrappert.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magisk
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- Óvodások homokozója
- Bittorrent topik
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- LEGO klub
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB