-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzs
tag
Sziasztok!
NetworkManager gond-ban lenne szükségem segitségre. Már kb 1 éve (valoszinü régebben is) használok 3-4 különbözö wireguard kapcsolatot, amit a NetworkManager GUI-ban állitottam be. Viszont kb 1 hete nem müködnek. A GUI-ban nem látok részletes hibaüzenetet, csak hogy "Activation of network connection failed". Rátaláltam az nmtui -ra (egyfajta konzolos felület), és ott Activate connection alatt ha elinditom valamelyiket, a hibaüzenet "Activation failed: The VPN service returned invalid configuation"Ugy tünik, a wireguard maga müködik, ugyanis wg-quick -kel el tudom inditani és müködik rendben. (legalábbis az, amelyiknek megtaláltam a profilbeállitasat conf-fileban).
Mit tudok tenni, ha tovabbra is a NetworkManager-t szeretném használni? Hol keressem a hibát, ill. oldjam meg? (Hol tudnám esetleg logokban megnézni, mi a konkrét gond azon tul hogy "incorrect configuaration"?)
A networkmanager , ill. a networkmanager-wireguard (aur) csomagokat mar ujratelepitettem...Van jelenleg valami ismert gond a NetwormManager-rel esetleg? (nem találtam semmit, bar lehet nem jol kerestem).
Köszönöm,
kzs
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest