Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Apple Watch
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzs
tag
Sziasztok!
NetworkManager gond-ban lenne szükségem segitségre. Már kb 1 éve (valoszinü régebben is) használok 3-4 különbözö wireguard kapcsolatot, amit a NetworkManager GUI-ban állitottam be. Viszont kb 1 hete nem müködnek. A GUI-ban nem látok részletes hibaüzenetet, csak hogy "Activation of network connection failed". Rátaláltam az nmtui -ra (egyfajta konzolos felület), és ott Activate connection alatt ha elinditom valamelyiket, a hibaüzenet "Activation failed: The VPN service returned invalid configuation"Ugy tünik, a wireguard maga müködik, ugyanis wg-quick -kel el tudom inditani és müködik rendben. (legalábbis az, amelyiknek megtaláltam a profilbeállitasat conf-fileban).
Mit tudok tenni, ha tovabbra is a NetworkManager-t szeretném használni? Hol keressem a hibát, ill. oldjam meg? (Hol tudnám esetleg logokban megnézni, mi a konkrét gond azon tul hogy "incorrect configuaration"?)
A networkmanager , ill. a networkmanager-wireguard (aur) csomagokat mar ujratelepitettem...Van jelenleg valami ismert gond a NetwormManager-rel esetleg? (nem találtam semmit, bar lehet nem jol kerestem).
Köszönöm,
kzs
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB