- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Egy óra, két rendszer
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
válasz
Siriusb #8148 üzenetére
Nekem van egy Fm2 pro4-m alaplapom, egy AMD A8-5600K-s procim, DDR3 ram, egy Ati Radeon 5550 HD-m a PCI-E slotban, valamint egy HD 7650D a CPU-ba integrálva.
Az 5550-re van csatlakoztatva egy sima mezei 16:10-es Lg monitor, a 7650D-re még egy sima 16:10-es monitor 19".Frissítettem a legutóbbi kernelre és amikor engedélyeztem a 5550-en a második kijelzőt kiterjesztve, azonnal csonttá fagyott a rendszer. Csak a reset segített, mert bár ssh-n be lehetett jelentkezni, de nem tudtam leállítani rendesen a gépet úgy sem.
Ezek már nem mai hardverek, és mégis szétfagyasztotta a gépet.
Debian 11 simán megy ezzel a felállással 5.10.0-s kernellel, Arch alatt meg 5.10 és afelett fagyott azonnal csonttá. Rendesen ignorepkg-ba kellett tennem a kernelt, mert ment a remegés, hogy jó lesz-e vagy sem.Hardverhiba kizárt, Windows 8.1 & 10, a Debian11 is simán megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest