Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- One mobilszolgáltatások
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Raspberry-m mindig is volt, emellett a (fake)
Atari korszak óta a konzolok is folyamatosan jelen vannak a háztartásban, szóval nem egy te mész, te jössz szituról van szó. Egyáltalán nem.A PC vonalat muszáj voltam dobni mivel már teljesen felemésztette az anyagiakat és az összes szabadidőmet. Amit a képeken látsz az csak töredéke az elmúlt 5 év termésének. Idővel egyre nehezebb volt megmagyarázni a feleségemnek, hogy miért van szükségem egy közel 100.000 forintos gépházra, és ha már így van, akkor miért kell újra eladnom belőle a méregdrága RTX-et, mikor lényegében voltak időszakok amikor hetekig be sem kapcsoltam a gépet.
Megváltozott az életem, elköltőztünk, munkahelyet váltottam, családom lett, a futószalagon gyártott játékok meg már régen nem hozták azt a szintet mint egy Dungeon Keeper 2, Broken Sword vagy egy Diablo 1, csak ugye ehhez is idő kellett mire elfogadtam, megmagyaráztam magamnak, hogy már vége, nem te vagy a célközönség, nem akarnak már szórakoztatni a fejlesztők... (illetve ez nem teljesen az ő saruk de ebbe most nem mennék bele, tudom milyen a impossible határidős meló)Szóval ez a 3900x megtartás olyan mintha azt mondanád a drogosnak, hogy büszke vagyok rád, sikeres volt a terápia, de azért tartsd meg a tűt és az esütkanalat

Röviden ennyi.
Attila voltam, 95 óta gépfüggő

Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Atari korszak óta a konzolok is folyamatosan jelen vannak a háztartásban, szóval nem egy te mész, te jössz szituról van szó. Egyáltalán nem.

BoB