- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bluetooth-headsetekről általában
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Archttila #7833 üzenetére
Hát, ha ilyen 3900X-eket vették össze, akkor nem csodálom, hogy felemésztett anyagilag. Én csak azt mondom, hogy ha már felemésztett, megvetted, akkor akár használhatnád is. Attól még nem kell függőnek lenni, meg 5900X-et venni, meg szuperszámítógépet. RPi nem rossz kis gép, de szerintem nem desktopra való.
Én egyébként ezért sem veszek sose túl drága hardvert. Pedig megengedhetnék egy drága Mac-et, vagy egy 5900X-et, de annyi pénzt nem akarok belelapátolni, eleve az én igényeimhez mérten overkill, nem használnám ki. Csorogna rá a nyálam, de felesleges túlköltekezés lenne. Elég nekem egy középkategóriás, 6-8 magos korszerű valami, csak ne ilyen ergya, 10 éves, 2 magos, minimum cache-es, minimum W-os szerencsétlenség legyen. Igazából 8 giga RAM-ma is bőven ellenék, csak azért van a gépeimben 16, mert a jövőtállóságra is gondoltam, meg ne volt annyi az árkülönbözet, hogy ezen spúrkodjak.
Ugyanez GPU-ból, elég nekem az 1080p hight settings, 60 fps, nem kell ultra, meg 1440p-4K-8K, nem kell high refereshrate. Integrált GPU-n hajlandó vagyok 720p-s kompromisszumra is (laptopon, stb.). Ja, nyilván jó lenne jobb (4K ultra is leskálázható 1080p-s kijelzőre), de megint felesleges pénzégetésre lenne csak jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Milyen SSD-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest