Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ezt nem értem, mi ezen a jó. Ez még mindig nem natív linuxos XnView, hanem még mindig windowsos-Wine-os IrfanView. Így nincs értelme Linuxot használni. Pedig Linuxra is van számos jó képnéző és editor, feh, ImageMagick csomag display parancsa, GwenView, XnView, stb. Én régen még KDE-s korszakomban XnView-t és GwenView-t használtam, most jelenleg imv-t használok képnézésre, és ImageMagick csomag convert parancsát terminálból felparaméterezve képkonvertálásokra, az ImageMagick display parancsát fontok megjelenítésére. De az ImageMagick display még háttérképkezelőnek is jó, ha épp nem bugzik vele a kompozitor.
Így nem fogsz fejlődni, ha állandóan leragadsz a windowsos gondolkodásmódnál és windowsos programoknál. Pedig utóbbiaknak is szokott lenni mindig natív linuxos klónja, Notepad++-nak notepadqq, Winamp-nak QMMP vagy Audacious, foobar2000 helyett deadbeef, Total Commander helyett Double Commander, stb.. Gyakran segítenek ezek megtalálásában az alternativeto.net és hasonló oldalak, PH Linux programok topik, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB