- Yettel topik
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dehogy ragadtam le! Van egy ragyogó program és működik linuxon is , legalábbis nekem . Ennyi! Ez nem visszalépés.
Nem a linux a lényeg , nem az a cél, az csak egy eszköz.
Nekem az irfan view a lényeg. Hol itt a probléma? Nincs más, ami helyettesíteni tudná. Itt a linux és használom. Örülök neki.Az öreg 9 éves i5-ös színlegacy masinámon először csakazért is GPT lemezen akartam a legacy rendszert használni a biztonság és a kényelem miatt, amit a linuxok tudnának is, de a windows nem. Emiatt visszatértem az MBR partíciós táblához. Felment a windows és két hétig kínlódtam (utólag már látom, hogy a x@r hálózati wifis ellátottság miatt , mert többnyire munka közben gyötörtem vele magam), hogy a piciny tudásommal egy jó rolling tiszta arch telepítést toljak mellé és a végén sikerült. Viszont nekem követelmény az Irfan View.
Vállalom a megkövezést.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen program, ami...?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB