- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
Dehogy ragadtam le! Van egy ragyogó program és működik linuxon is , legalábbis nekem . Ennyi! Ez nem visszalépés.
Nem a linux a lényeg , nem az a cél, az csak egy eszköz.
Nekem az irfan view a lényeg. Hol itt a probléma? Nincs más, ami helyettesíteni tudná. Itt a linux és használom. Örülök neki.Az öreg 9 éves i5-ös színlegacy masinámon először csakazért is GPT lemezen akartam a legacy rendszert használni a biztonság és a kényelem miatt, amit a linuxok tudnának is, de a windows nem. Emiatt visszatértem az MBR partíciós táblához. Felment a windows és két hétig kínlódtam (utólag már látom, hogy a x@r hálózati wifis ellátottság miatt , mert többnyire munka közben gyötörtem vele magam), hogy a piciny tudásommal egy jó rolling tiszta arch telepítést toljak mellé és a végén sikerült. Viszont nekem követelmény az Irfan View.Vállalom a megkövezést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Egyedi ékszerdobozka
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged