- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Ne sajnáld. Tegnap lefekvés előtt nekiültem egy kicsit konfigolni és meglepődve tapasztaltam, hogy van copy/paste
így pillanatok alatt belőttem a fontokat (köszi a subpixel tippet
) a swaybar-t waybar-ra cseréltem amit témáztam (a menükre még nem volt időm) szóval így már egész pofás a UI
egyszerűen imádom 
Szerintem arról lehet szó amit korábban is írtál, mégpedig hogy FF (about:config) alatt is engedélyezni kell a Wayland-et. (csak gondolom akkor ugrik a copy/paste) de ezt az esti film után még lehet meglesem.jah igen!
Az egyik frissítés után a dmenu fagyasztotta a gépet, így tettem egy próbát a Wofi-val (ami nekem annyira nem tetszett), szóval hamar repült. Kis keresés után rátaláltam a nativ bemenu-re, így most azt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
így pillanatok alatt belőttem a fontokat (köszi a subpixel tippet
) a swaybar-t waybar-ra cseréltem amit témáztam (a menükre még nem volt időm) szóval így már egész pofás a UI
egyszerűen imádom 
BoB