Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Siriusb #7126 üzenetére
Nem keserítesz el senkit, sőt, jó is, hogy írod, mert ebbe bele fognak futni páran. Egyelőre még csak én futottam bele, de ahogy az új libtorrent-rasterbar verzió lecsorog a stable tárolóba, más disztrókon is, nem árt tudni erről a problémáról. Elhiszem, hogy azóta megoldották a qB-fejlsztők, de hány hét is telt el? Mondjuk lehet csak disztrószinten fordították újra a libtorrent-rasterbart, és nem a qB-fejlesztők oldották meg, de akkor is. Ez így élből komolytalan. Én annyiból valóban sajnálom, hogy ha a fejlesztők nem lennének ilyen nemtörődöm hozzáállásúak, akkor simán a legjobb opensource torrentkliens lenne. De ahogy nézem, a torrent egyfajta rétegigénnyé süllyedt vissza, most majdnem minden fejlesztő hanyagolgatja a témát, lásd transmission-cli-nak sem megy a régi TUI kliense. Tényleg összeszedhetnék magukat, mert ez a torrent egy elég régi protokoll, nagy újítás nem érkezik bele, a klienseknek mostanra már ultrakiforrottnak kéne lennie. Ha valami új dolog lenne, akkor elfogadnám, hogy még csak kísérleteznek vele, nem ért még be az egész.
Azzal viszont maximálisan egyetértek, hogy ilyen SMB-s szopások helyett sokkal egyszerűbb egy FTP szervert beröffenteni, általában minden támogatja szerver és kliens szintjén is, és ugyan semmivel nem biztonságosabb protokoll, de legalább ransomware-támadásoknak nem esik áldozatul, és tényleg multiplatform, és baromi egyszerű működésre bírni, én is ezt szoktam preferálni gépek közötti megosztásnál LAN-on. Nagyon gyorsan be lehet konfigurálni egy FTP-t, míg az SMB-vel, meg NFS-sel elég sokat lehet szívni, amire általában az esetek 99%-ában nincs idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest