- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Shyciii #7113 üzenetére
Ne a mobilod grafikus teljesítményét nézd, hanem a CPU számítási teljesítményét. Hiszen pl. a transmission nem a GPU-t használja! És ne is céges szerver kategóriát.
De hagyjuk, nem akarod megérteni, hogy a többség (Magyarországon) Core i3-nál jóval gyengébb CPU-kon torrentezik. És még a routeren torrentezést nem is említettem, ahol még csak nem is ARM, hanem MIPS architechtúrán tolják ugyan ezt.
Ezekhez képest írjuk itt mi az erős CPU-t. De ezt leírtam már az összes hozzászólásomban. Sehol nem írtam olyat, hogy nézd meg általánosságban. És valóban nevetséges, hogy csak részleteket ragadsz ki a hozzászólásaimból, a lényegén teljesen átsiklasz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest