Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Igen, közben rájöttem mikor bill kombót rendeltem a futásához, és hát tök logikus is. Viszont fura, hogy csak 3MB-al fogyaszt kevesebbet az mc-hez képest. Szerényebb fogyasztást reméltem. Double Commander tényleg rettentő sokat tud, de ahogy mondod, ez miatt eszeveszett nagyra hízott, és zabálja is az erőforrásokat. Láthatóan gyorsabb egy vifm, vagy mc. Igazából elgondolkoztam, hogy mi az amit baromi gyakran használok egy filekezelőben, és azokat igen nagy részben tudja az mc is, meg vifm is kiegészítésekkel (mert pl vifm alapból nem tud ftp klienst). Viszont Bspwm-en nagyon bután néz ki a Double Commander, ha más is meg van nyitva mellette, így azt most töröltem (beállításait meghagytam, hogy ha visszatérnék rá. Akárcsak az Openbox-ét is). Tux Commander kvázi egy lecsupaszított Double Commander, csak asszem az sem tud Trash-ba törölni, és nincs is rá megoldás (nemúgy mint az mc-nél, és vifm-nél) Így ez eléggé nagy érvégés, pedig eléggé letisztult felülete van, és gyors. És eszeveszett keveset fogyaszt. Köröket ver a minden file managerre.
Vifm milyen tömörítvénybe nem tud belenézni? Néztem még a Last file manager-t, nnn, lf, ranger, fff, de a legtöbbje már ott kiesett, hogy nem dual panelos. Mc-nek alapból eléggé buta kinézete van, viszont vannak beépített color sablonok, és abban nekem a Modarin256-root-defbg nagyon bejön. Annyira, hogy a vifm szín beállításait is az alapján konfigoltam manuálisan. Ez alapján így az mc nekem eléggé jó, de azért a vifm-el együtt használom most, aztán jövőhéten eldöntöm melyik maradjon. Pythonnal mi a bajod?
Amúgy én most az rtorrent-et konfiolom. Kíváncsi leszek, hogy tudok-e élni terminálos torrent klienssel. Elvben nem csinálok különöset, csak betöltöm vele, és mikor eljött az ideje, akkor törlöm onnan, úgyhogy nem kéne zavarjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Le Mans Ultimate
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Mesterséges intelligencia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen joysticket vegyek?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB