- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #6707 üzenetére
Azért, mert nem jó a szemed, vagy messziről nézed a kijelzőt. A szemem nekem sem jó, vagyis ahogy nézzük, mert közellátó vagyok, így közelre inkább jobban látok, cserébe távolra meg szarabbul, szemüveg kéne, de nem hordok. Nekem most egy 12 colos ThinkPad X220 van a mellkasomon (ágyban pihenek), eléggé beletolva az arcomba, simán látom leméretezve is. De tény, hogy ezek az apró betűk fárasztóak.
Kétpaneles fájlkezelőket meg nem is nagyon érdemes tilingban futtatni, hacsak nincs 2K/4K felbontásod. Ezek anno pont azért jöttek két panellel egy helyett, hogy egyfajta tiling effektként több infót jelenítsenek meg egymás mellett, több infót tudjanak zsúfolni ugyanakkora területre. Tilingban úgy lenne értelme, hogy 2-3 darab 1 paneles fájlkezelőt futtatsz.
Egyébként meg attól is függ, hogy TUI vagy GUI programokat tilingolsz-e. A GUI-s programokban változó szélességű fontok vannak, pl. az i sokkal kevesebb helyet foglal, mint egy m. A TUI-s programok ugyebár monospace fontokat használnak, amik sor/karakter arányban azonos méretnél jobban pazarolják a helyet, viszont lekicsinyítve jobban is olvashatók (a screenshotodon a terminál a legolvashatóbb). Te ahogy látom, GUI-s progikat használsz inkább, én meg TUI-sakat, Writer helyett vim, Double Commander helyett vifm.
Egyébként mi ez a panel nálad felül? Elég jól néz ki, a neve mellé konfigfájlt is linkelhetnél. Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Steam Deck
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Háború Izraelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest