- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Egyelőre biztos nem váltok, pl a Gufw nem elérhető tumbleweed-re, csak instabil tárolóból lehetne feltenni, ez nem tetszik. Kénytelen voltam parancssorból konfigolni az Ufw-t, de nem volt nehéz a google adott leírásokat. Meg az sem tetszik hogy a videólejátszáshoz külső tárolókat kell hozzáadni, pl packman, vlc, amik esetleg összeakadhatnak a gyári csomagokkal egy frissítéskor. Egyelőre nem is raktam be külső tárolókat. Az viszont tetszik hogy a chromium alapból vaapi támogatással van forgatva és működik is a hw videó gyorsítás. Igazából a kíváncsiság hajtott a SuSe kipróbálására, utoljára a linux hőskorában a 2000-es évek legelején használtam SuSe-t és érdekelt azóta mennyit változott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Metal topik
- Nintendo Switch
- RAM topik
- Suzuki topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB