Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Az állóképesség bajnoka lenne az új T-Rex
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Siriusb #6130 üzenetére
Csak nehogy azt higgye valaki, hogy problémás az Arch, mert oldalakon keresztül ez a téma.
Á dehogy.....
Egyébként még én se dobnám ezt most be, mert itt most az van, hogy beérett a banán. Addig-addig hypolták az Arch-ot, míg Arch kezdő topik lett ebből a topikból, én hiába nyekeregtem évekig a Kezdőben, hogy Arch az jó, csak nem kéne túl hamar beleugrani......szóval vagy csináltok egy Kezdő nagyArchúak topikot vagy Achklón kezdőknek topikot vagy most már ez lesz.
Erősen gondolkodom rajta, bármilyen idióta is vagyok a nem home user disztrókhoz, beleugrok ebbe az Arch-örvénybe és jövök a kérdéseimmel.
Halkan azért megjegyzem, hogy kb egy hete teljesen más gubanc volt itt és kiderült, hogy valami változást nem túl gyorsan követett le az Archwiki és aki az alapján telepített, jól megszívta. De gondolom jut ilyen minden hétre, attól, hogy nem követem annyira a vonalat.
Ez a yay meg....hát tényleg jaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest