- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ne aggódj, szerintem nálad is a most kijött Mesa 19.2.0 okozza a hibát. Nem az Arch hibája, a Mesa devek írták a szoftvert ilyen instabilra. Tudnak a hibákról, javítás alatt van, nemsokára várható a 19.2.1.
Nálam egyébként csak a Chromiummal van baj. A többi program teljesen jól megy, Firefox, mpv, játékok.
(#5990) eddie1978: Annál szerintem el fogod tudni kerülni ezt a hibát, mert hátrébb jár a verziókkal, így a Mesa csomag is régebbi benne. Mire meg elérnek az újabb verzióig, az már a javított 19.2.1 lesz. Egyébként jövő héten én is kipróbálom a CL-t, nagyon kíváncsi vagyok rá. Nem a stabilitására, hanem a sebességére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB