- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Mobil flották
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Na most kikommenteltem ezt a beállítást:
Add the following line to the [Unit] section of /usr/lib/systemd/system/nfs-client.target
DefaultDependencies=False -> #DefaultDependencies=Falseés így is működik a szolgáltatás. Lehet csak az nfs telepítés után egy újraindítás kellett volna, ahogy az egyik arch-os fórum javasolta.
Ha a nfs-client.target szolgáltatás automatikus indítása is be van kapcsolva(ahogy ez a leírás javasolja) akkor vár 1perc 30mp-t az nfs szerver indítása előtt, inkább kivettem ezt az automatikus indításból, maradt csak a nfs-server.service és most nem volt várakozás és elindult rendben az nfs. Érdekes anomáliák vannak az arch linuxban
Egyébként a /home/attilav/nfs <lejátszó ip>(ro,sync,crossmnt)
paraméterekkel a megosztás működik és az alkönyvtárakba is beenged.
A paramétereket az /etc/exports fájlban levő példák és a wiki alapján próbáltam belőni.
Az NFS-t egyszerűbb beállítani mint a Samba-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB