- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
Na, ma átléptem a 11 gigás foglalást a rendszerpartíción. Nem tudom már melyik topikban vitatkoztam oroszlányszívűvel, hogy 640 KB, meg 10 gigás rendszerpartíció shoubbe e-nuffuhr everybahdy, meg annyi már az orrodatisch tissztíccsalya. Pedig még mindig nincs fent egy csomó minden, nem laktam be, munka mellett alig van rá időm, meg még csak 2 hete használom. Szerintem belakva úgy meglesz 20-30 giga a foglalás, hogy csak reccsen.
Persze értem én ezeket a 10 gigás álmodozásokat, aztán az ember a Haloperidol hatásának gyengülése után fogcsikorgatva megébred, hogy ráfolyt a nyála az intézeti pecsétes, hófehér, iparilag simára vasalt, kifertőtlenített párnacihára. Attól még álmodozni lehet, meg a hit is fontos.
Egyébként nagyon baba ez az Arch, lányok. Tetszik, hogy mindig frissít, tényleg friss, mint az egy hetes fagyasztott szójáspárizsi
Alig van nap, mikor nem ránt le 100-200 mega frissítést. Ubuntun, Minten alig vannak frissítések, ritka, ha nagyobb pakk jön össze. A Debianról ne is beszéljünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- NIOH
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged