- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
Na, ma átléptem a 11 gigás foglalást a rendszerpartíción. Nem tudom már melyik topikban vitatkoztam oroszlányszívűvel, hogy 640 KB, meg 10 gigás rendszerpartíció shoubbe e-nuffuhr everybahdy, meg annyi már az orrodatisch tissztíccsalya. Pedig még mindig nincs fent egy csomó minden, nem laktam be, munka mellett alig van rá időm, meg még csak 2 hete használom. Szerintem belakva úgy meglesz 20-30 giga a foglalás, hogy csak reccsen.
Persze értem én ezeket a 10 gigás álmodozásokat, aztán az ember a Haloperidol hatásának gyengülése után fogcsikorgatva megébred, hogy ráfolyt a nyála az intézeti pecsétes, hófehér, iparilag simára vasalt, kifertőtlenített párnacihára. Attól még álmodozni lehet, meg a hit is fontos.
Egyébként nagyon baba ez az Arch, lányok. Tetszik, hogy mindig frissít, tényleg friss, mint az egy hetes fagyasztott szójáspárizsi
Alig van nap, mikor nem ránt le 100-200 mega frissítést. Ubuntun, Minten alig vannak frissítések, ritka, ha nagyobb pakk jön össze. A Debianról ne is beszéljünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest