- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
Na, ma átléptem a 11 gigás foglalást a rendszerpartíción. Nem tudom már melyik topikban vitatkoztam oroszlányszívűvel, hogy 640 KB, meg 10 gigás rendszerpartíció shoubbe e-nuffuhr everybahdy, meg annyi már az orrodatisch tissztíccsalya. Pedig még mindig nincs fent egy csomó minden, nem laktam be, munka mellett alig van rá időm, meg még csak 2 hete használom. Szerintem belakva úgy meglesz 20-30 giga a foglalás, hogy csak reccsen.
Persze értem én ezeket a 10 gigás álmodozásokat, aztán az ember a Haloperidol hatásának gyengülése után fogcsikorgatva megébred, hogy ráfolyt a nyála az intézeti pecsétes, hófehér, iparilag simára vasalt, kifertőtlenített párnacihára. Attól még álmodozni lehet, meg a hit is fontos.
Egyébként nagyon baba ez az Arch, lányok. Tetszik, hogy mindig frissít, tényleg friss, mint az egy hetes fagyasztott szójáspárizsi
Alig van nap, mikor nem ránt le 100-200 mega frissítést. Ubuntun, Minten alig vannak frissítések, ritka, ha nagyobb pakk jön össze. A Debianról ne is beszéljünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óra topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- BMW topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Alig van nap, mikor nem ránt le 100-200 mega frissítést. Ubuntun, Minten alig vannak frissítések, ritka, ha nagyobb pakk jön össze. A Debianról ne is beszéljünk.
BoB