- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
Na, ma átléptem a 11 gigás foglalást a rendszerpartíción. Nem tudom már melyik topikban vitatkoztam oroszlányszívűvel, hogy 640 KB, meg 10 gigás rendszerpartíció shoubbe e-nuffuhr everybahdy, meg annyi már az orrodatisch tissztíccsalya. Pedig még mindig nincs fent egy csomó minden, nem laktam be, munka mellett alig van rá időm, meg még csak 2 hete használom. Szerintem belakva úgy meglesz 20-30 giga a foglalás, hogy csak reccsen.
Persze értem én ezeket a 10 gigás álmodozásokat, aztán az ember a Haloperidol hatásának gyengülése után fogcsikorgatva megébred, hogy ráfolyt a nyála az intézeti pecsétes, hófehér, iparilag simára vasalt, kifertőtlenített párnacihára. Attól még álmodozni lehet, meg a hit is fontos.
Egyébként nagyon baba ez az Arch, lányok. Tetszik, hogy mindig frissít, tényleg friss, mint az egy hetes fagyasztott szójáspárizsi
Alig van nap, mikor nem ránt le 100-200 mega frissítést. Ubuntun, Minten alig vannak frissítések, ritka, ha nagyobb pakk jön össze. A Debianról ne is beszéljünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Alig van nap, mikor nem ránt le 100-200 mega frissítést. Ubuntun, Minten alig vannak frissítések, ritka, ha nagyobb pakk jön össze. A Debianról ne is beszéljünk.
BoB