Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
PandaMonium
üzenetére
memtest86-ot külföldi fórumokon is ajánlották, a firefox bus errorra sokféle megoldást írtak, többek között az fsck futtatását, mivel file rendszer hiba miatt is elhasalhat a firefox, de mivel a rendszerem egybe van partícionálva ezért nem tudom lecsatolni a rendszerpartíciót hogy fsck-t futtassak, hogyan tudnám elérni hogy bootkor automatikusan lefusson az fsck?
Minden megpróbáltam, töröltem a plasma configot, újraraktam, töröltem a .mozilla configot újraraktam, xfce alól is próbáltam indítani ott is bus error. A chrome sem indul, semmilyen hibaüzenetet nem ad, de a chromium elindul. Ebből rendszer újrarakás lesz
, windows jól működik, nemhiszem hogy memória gond. Talán filerendszer hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, windows jól működik, nemhiszem hogy memória gond. Talán filerendszer hiba.
BoB