- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nem lesz Xiaomi 16
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
Háát. nem tudom mi a cél, de nekem, most kizárólag az Arch lenne a választásom. Rolling release nekem nagyon bejön. Tele volt a zsákom a 6 hónapos újratelepítéssel. A másik ami tetszik az a programok telepítése.
Mindent lefordít. Végül pedig egy kicsit hasonlít a Solaris-ra.
A Debiánról azt mondta valaki, stabil. Nem tudom, de nem érdekel ha nagyon régi programokat használ. Nekem mindig fordítani kellett ha valami frissességet akartam. Igazából Debian clone-kat használtam Debian pkg-kel. Még egy mondat. Nem igazán kezdőnek való distro az Arch. Inkább Chakra, vagy Mint a kezdő pálya. A Chakra egészen közeli rokon.Itt is van Chakra részleg. Segítőkészek. Ahhoz kevesebb tudás is elég, mert desktop, és népszerű verziónak látszik. Legalábbis így látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest